Parcoursen

Parcoursen

Het parcours van de Nacht van Groningen loopt door de binnenstad van Groningen en het Noorderplantsoen. De start en finish vinden plaats op de Ossenmarkt. Het parcours is een ronde van 5 km en brengt een mooie variatie van stad en groen. De Halve Marathon, 10 EM en 10 km lopen meerdere rondes.

Bekijk hieronder de parcourskaart. Klik op de afbeelding om in een groter formaat te bekijken (opent in een nieuw venster).


Parcourskaart

Start en finish is gelegen op de Ossenmarkt. Het nachtelijke parcours loopt door de binnenstad van Groningen en het Noorderplantsoen. Het parcours is een ronde van 5 km en brengt een mooie variatie van stad en groen. De Halve Marathon, 10 EM en 10 km bevatten meerdere rondes. De deelnemers van deze afstand zullen bij de eerste ronde een extra lus van 1,1 km lopen. De wegen van het parcours zijn verhard en er zijn beperkte hoogteverschillen. Onderweg vind je een verzorgingspost waar water wordt aangeboden. Neem hiervoor voldoende tijd.

Bekijk de parcourskaart goed en sla deze op. Handig om bij de hand te houden tijdens het trainen. Deze parcourskaart is onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor eventuele wijzigingen.  

Open parcours 2019