FC Groningen blijft De Nacht trouw
Dat de Nacht van Groningen voor iedereen is, wordt benadrukt door het feit dat mederwerkers van verschillende afdelingen van FC Groningen al drie jaar trouw meedoen. Zo staan bijvoorbeeld Marc Jan Oldenbandrigh (directie), Wouter Frencken (hoofd performance), Jeroen Scholma (hoofdtrainer o13), Guido van Weeren (fysiek trainer jeugdopleiding) en Mark-Jan Fledderus (technisch directeur) aan de start. Mark-Jan Fledderus doet zelfs een leuke oproep aan zijn potentiële tegenstanders bij de Nacht: ‘’Daag jij mij uit om sneller te lopen? Gebruik dan #fleddiemaakmegek #denacht en laat weten welke tijd jij gaat lopen. Wie weet zie ik je aan de finish!’’, aldus de technisch directeur.

Bijna uitverkocht
De Nacht van Groningen, die dit jaar op een schrikkeldag valt, was vorig jaar uitverkocht met meer dan 2.000 deelnemers. Momenteel zijn er al meer dan 1.900 deelnemers ingeschreven, waardoor er nog maar een paar startbewijzen verkrijgbaar zijn. Deelnemers die nog mee willen doen aan het unieke evenement in het donker doen er goed aan om niet te lang te wachten met inschrijven.

Ga jij de uitdaging aan tegen Mark-Jan Fledderus?
De laatste startbewijzen zijn te verkrijgen via www.nachtvangroningen.nl. Het eerste startschot wordt gelost op zaterdag 29 februari om 20.00 uur met de 5 km loop op de Ossenmarkt, vervolgens zullen om 21.00 uur de Halve Marathon (21,1 km) en de 10 Engelse Mijl deelnemers van start gaan. Met tot slot de 10 km om 21.15 uur.