Nieuws

Maak kans op een gratis sportmassage van Doumax

We hebben goed nieuws voor de stramme spieren! Doumax Sportmassage komt naar ons evenement en na afloop van de Nacht kun je je gratis laten masseren. Zo kan jij na de loop door de binnenstad en het Noorderplantsoen er weer helemaal tegenaan. Door jouw naam achter te laten bij de massagetent maak je ook kans op een gratis massage later in het jaar.


Kans maken op een duoticket?

Doe mee aan de challenge van Hardlopen met Evy en verzamel 5 km. Alle trainingen tot en met volgende vrijdag tellen mee! Dit is hét moment om jouw goede voornemens om meer te bewegen om te zetten in daden. Zet die hardloopschoenen klaar, en start jouw voorbereidingen op dit nachtelijk evenement. Beeld je heel wat mooie verlichting in, lekker ingeduffeld met ademende laagjes sportkledij, hier en daar misschien nog een decoratieve kerstmuts en sfeer - sfeer - sfeer!

Klik hier om deel te nemen

De inschrijving is open!

De inschrijving voor de 17e editie van de Nacht van Groningen is open! Bekijk bij deelnemen wat er bij jouw inschrijving zit inbegrepen en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Veel succes met de voorbereidingen en tot zaterdag 17 maart!

Klik hier om deel te nemen

Business nummers beschikbaar

Samen lopen met collega’s? Als bedrijf in actie tijdens de Nacht van Groningen? Speciaal voor bedrijven die met medewerkers of relaties willen lopen, bieden we business nummers aan. De business nummers zijn beschikbaar voor de 5 km en de 10 km en zijn met een minimum van 2 stuks af te nemen.

Lees meer

Speciaal running shirt We Run The Night Groningen

Voor de 17e editie is een speciaal running shirt ontworpen. We Run The Night Groningen is voor € 20,00 te bestellen via het inschrijfformulier. 


Nederlandse cystic fibrosis stichting opnieuw het goede doel

Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen van € 2,50, € 5,00, € 7,50, € 10,00 of € 15,00

Komende editie is de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting) opnieuw als goede doel verbonden aan de Nacht van Groningen. Afgelopen editie werd een bedrag van €2882,50 opgehaald om onderzoek naar medicijnen tegen taaislijmziekte, zoals CF ook wel wordt genoemd, te financieren. Voor dit jaar is het streven om nog meer geld bijeen te brengen, want een definitieve oplossing voor CF komt steeds dichterbij, maar onderzoek blijft nodig! Ook zullen diverse CF patiënten en hun familie en vrienden zelf meelopen tijdens één van de afstanden op zaterdag 17 maart.

Nederlandse cystic fibrosis stichting opnieuw het goede doel

Nieuwe website online

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende week wordt de website verder uitgebreid.

Nieuwe website online

De volgende editie is zaterdag 17 maart 2018

De 17e editie van de Nacht van Groningen is op zaterdag 17 maart 2018. De inschrijving gaat binnenkort open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten. Na de vele positieve reacties komen donker en sfeerlicht naar voren door het evenement eerder op de loopkalender te laten plaatsvinden. Veel lopers versieren zich met lichtjes om de benen, armen en zelfs in het haar.

De volgende editie