‘’Ondertussen,’’ zo benadrukt Mencke, ‘’zitten we niet stil. Het is juist in deze tijd belangrijk om in beweging te blijven. De missie van Golazo, organisator van onder meer de Nacht van Groningen, is en blijft ook nu om mensen te stimuleren minimaal dertig minuten per dag te bewegen; dit bevordert de lichamelijk en geestelijke gezondheid. Het besef dat gezondheid cruciaal is, is door COVID-19 nog meer toegenomen en daarom bieden we verschillende virtuele lopen aan.’’

De belevingsapp MyTrace, op speciaal verzoek ontwikkeld voor Golazo, zorgt daarbij voor een enerverende ambiance. Vele duizenden lopers hebben de afgelopen maanden al met groot enthousiasme ervaren hoe de app de sfeer van een fysiek evenement op levendige wijze nabootst. Het aftellen, startschot, applaus van toeschouwers, de tussentijden, de euforische finish – alle geluiden, muziek en informatie brengen de virtuele lopen op uitzonderlijke wijze tot leven.

NN Running Day krijgt vanwege vier succesvolle edities en tienduizenden deelnemers een vervolg met de Valentine’s Edition. Op 12, 13 en 14 februari kan iedereen gratis deelnemen aan de virtuele loop over 5, 10 of 14 km. Tijdens deze hartverwarmende editie worden de deelnemers meegenomen naar de meest romantische steden van Europa en kunnen ze zich laten verrassen met persoonlijke audioboodschappen die vooraf ingesproken kunnen worden. Meer informatie een aanmelden kan via www.nnrunningday.nl.

Bekijk de uitslag!

Bekijk hier de uitslagen van de Nacht van Groningen 2023.

Lees meer