De Nacht van Groningen, het sfeervolste hardloopevenement in het donker is weer geopend!

27-11-2019

Zaterdagavond 29 februari vindt de 19e editie van Nacht van Groningen plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken, waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. Vandaag opent de inschrijving voor het sfeervolle evenement dat door de binnenstad en het Noorderplantsoen loopt.

Lees meer
De Nacht van Groningen, het sfeervolste hardloopevenement in het donker is weer geopend!

Fantastisch, sfeervolle en uitverkochte 18e editie van de Nacht van Groningen

3-3-2019

De Nacht van Groningen, traditioneel het hardloopevenement in het donker, beleefde een sfeervolle en met meer dan 2.000 deelnemers een succesvolle editie. De hoeveelheid deelnemers is tevens een record voor het hardloopevenement. Op de Ossenmarkt was het een gezellig weerzien voor de looptraditie van Groningen die ook dit jaar in maart plaatsvond. Deelnemers liepen met lampjes op het evenemententerrein en over het parcours door de binnenstad.

Lees meer
Fantastisch, sfeervolle en uitverkochte 18e editie van de Nacht van Groningen

Winnaars van 2018 gaan de strijd aan bij 18e editie Nacht van Groningen

28-2-2019

Zaterdagavond vanaf 20.00 uur is het zover: dan vindt de Nacht van Groningen plaats. Start en finish vinden plaats op de Ossenmarkt. Voor dit hardloopevenement in het donker hebben al 1900 lopers zich ingeschreven, een record op de voorgaande edities en er zijn nog een klein aantal startnummers beschikbaar. Onder de deelnemers zijn ook de winnaars van 2018 wederom sterk vertegenwoordigd.

Lees meer
Winnaars van 2018 gaan de strijd aan bij 18e editie Nacht van Groningen

Horeca roept toeschouwers op om deelnemers Nacht van Groningen aan te moedigen

13-2-2019

Op zaterdagavond 2 maart vindt de 18e editie van de Nacht van Groningen plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. 

Lees meer
Horeca roept toeschouwers op om deelnemers Nacht van Groningen aan te moedigen

Nachtburgemeester roept mensen op deel te nemen aan de Nacht van Groningen!

21-1-2019

Zaterdagavond 2 maart vindt de Nacht van Groningen voor de 18e keer plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. En wie kan hier beter een oproep voor doen dan de Nachtburgemeester van Groningen: Merlijn Poolman.

Lees meer
Nachtburgemeester roept mensen op deel te nemen aan de Nacht van Groningen!

Hardlopen in het donker, met entertainment langs de route!

28-11-2018

Zaterdagavond 2 maart vindt de Nacht van Groningen voor de 18e keer plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken, waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. Vandaag opent de inschrijving voor het sfeervolle evenement, met speciale acties in de decembermaand!

 

Lees meer
Hardlopen in het donker, met entertainment langs de route!

De 18e editie van de Nacht van Groningen

20-11-2018

Goed nieuws! De voorbereidingen voor de 18e editie van de Nacht van Groningen zijn in volle gang. Op 2 maart 2019 gaat het nachtelijk sportevenement plaats vinden. Waarbij opnieuw de Ossenmarkt, in het centrum van Groningen, het decor mag zijn voor de start/finish van alle afstanden. Binnenkort gaan de inschrijvingen open en kunnen de deelnemers zich voorzien van een startnummer. Hou de Facebook en Instagram van de Nacht van Groningen in de gaten voor meer informatie! 

Lees meer
De 18e editie van de Nacht van Groningen

Supporter van Sport zal tijdens de Nacht van Groningen live verslag doen

20-11-2018

De Nacht van Groningen, hét hardloopevenement in het donker door de stad Groningen, gaat voor de komende drie jaar met Univé een samenwerking aan. Univé vindt sporten en bewegen belangrijk en is betrokken bij vele lokale, regionale en landelijke sportevenementen. Zo ontstond ook het contact met de Nacht van Groningen. Univé wil mensen graag in beweging brengen en de Nacht van Groningen is een heel mooi evenement om zowel gevorderde lopers als minder geoefende sporters een aanbod op maat (passende afstand) te bieden. De ambitie van de Nacht van Groningen is om uit te groeien naar een stabiel evenement waar sport én entertainment elkaar prima aanvullen en Univé wil hier graag aan bijdragen. Ook via hun content platform Supporter van Sport, laat Univé graag zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurt. Supporter van Sport zal ook tijdens de Nacht van Groningen live verslag doen. Kijk je mee?

Lees meer
Supporter van Sport zal tijdens de Nacht van Groningen live verslag doen

De inschrijving voor de Nacht van Groningen is geopend

De inschrijving voor de Nacht van Groningen is geopend. De 20e editie vindt plaats op zaterdag 12 maart 2022. We zien jullie graag aan de start in Groningen.

Lees meer