Bekijk hier de uitslagen en foto's

17-3-2018

De uitslagen staan nu online! Lees ook ons sfeerverslag en bekijk de foto's in ons Facebook-album. Zie je een bekende? Vergeet niet om hem of haar te taggen.

Lees meer
Bekijk hier de uitslagen en foto's

Team4Mijl sterk vertegenwoordigd bij 17e editie Nacht van Groningen

16-3-2018

Morgenavond vanaf 20.00 uur is het zover: dan vindt de Nacht van Groningen plaats. Start en finish vinden plaats op de Ossenmarkt. Voor dit hardloopevenement in het donker hebben al 1650 lopers zich ingeschreven en er zijn nog startnummers beschikbaar. Onder de deelnemers ook een flink aantal Team 4 Mijl atleten en andere noordelijke toplopers.

Lees meer
Team4Mijl sterk vertegenwoordigd bij 17e editie Nacht van Groningen

Kledingtips voor zaterdag

15-3-2018

  • Plak je tepels af;
  • Smeer de blote gezichtsdelen licht in met een beetje vaseline;
  • Zorg dat je handen warm blijven;
  • Bedek je hoofd met een pet of muts;
  • Drink voldoende tijdens en na de wedstrijd;
  • Ga rustig van start;
  • Drink na de wedstrijd sportdrank of warme thee;
  • Kleed je warm aan na de wedstrijd.

Lees meer
Kledingtips voor zaterdag

Kans maken op een duoticket?

15-3-2018

Doe mee aan de challenge van Hardlopen met Evy en verzamel 5 km. Alle trainingen tot en met volgende vrijdag tellen mee! Dit is hét moment om jouw goede voornemens om meer te bewegen om te zetten in daden. Zet die hardloopschoenen klaar, en start jouw voorbereidingen op dit nachtelijk evenement. Beeld je heel wat mooie verlichting in, lekker ingeduffeld met ademende laagjes sportkledij, hier en daar misschien nog een decoratieve kerstmuts en sfeer - sfeer - sfeer!

Lees meer
Kans maken op een duoticket?

Al 1400 startnummers verkocht voor de 17e editie van de Nacht van Groningen!

7-3-2018

Een week voor de 17e editie van de Nacht van Groningen zijn er al 1400 startnummers verkocht voor de diverse afstanden. Onder de deelnemers zijn Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen en Gerard Kemkers, Performance Manager bij het Topsportzorgcentrum en ook Karin Kienhuis, oud judoka en directeur Alfa College loopt mee. Het hardloop evenement dat op zaterdagavond 17 maart plaatsvindt in de binnenstad van Groningen trekt deelnemers van jong tot oud. Zo blijkt uit de aanmeldingen dat de jongste deelnemer op dit moment 8 jaar is en de oudste loper 72 jaar.

Lees meer
Al 1400 startnummers verkocht voor de 17e editie van de Nacht van Groningen!

Maak kans op een gratis sportmassage van Doumax

5-2-2018

We hebben goed nieuws voor de stramme spieren! Doumax Sportmassage komt naar ons evenement en na afloop van de Nacht kun je je gratis laten masseren. Zo kan jij na de loop door de binnenstad en het Noorderplantsoen er weer helemaal tegenaan. Door jouw naam achter te laten bij de massagetent maak je ook kans op een gratis massage later in het jaar.

Lees meer
Maak kans op een gratis sportmassage van Doumax

Business nummers beschikbaar

6-12-2017

Samen lopen met collega’s? Als bedrijf in actie tijdens de Nacht van Groningen? Speciaal voor bedrijven die met medewerkers of relaties willen lopen, bieden we business nummers aan. De business nummers zijn beschikbaar voor de 5 km en de 10 km en zijn met een minimum van 2 stuks af te nemen.

Lees meer
Business nummers beschikbaar

Speciaal running shirt We Run The Night Groningen

6-12-2017

Voor de 17e editie is een speciaal running shirt ontworpen. We Run The Night Groningen is voor € 20,00 te bestellen via het inschrijfformulier. 

Lees meer
Speciaal running shirt We Run The Night Groningen

De inschrijving voor de Nacht van Groningen is geopend

De inschrijving voor de Nacht van Groningen is geopend. De 20e editie vindt plaats op zaterdag 12 maart 2022. We zien jullie graag aan de start in Groningen.

Lees meer