Loop jij Mark-Jan Fledderus er uit bij de Nacht van Groningen?

18-2-2020

Zaterdagavond 29 februari vindt de Nacht van Groningen voor de negentiende keer plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is uniek omdat alle afstanden in het donker worden afgelegd. Dat De Nacht voor iedereen is blijkt uit het feit dat meerdere medewerkers van FC Groningen de uitdaging aangaan, waaronder technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Lees meer

De Nachtburgemeester helpt je het nieuwe jaar in met tips voor goede voornemens!

6-1-2020

Zaterdagavond 29 februari vindt de Nacht van Groningen voor de 19e keer plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. En wie kan hier beter een oproep voor doen als onderdeel van de goede voornemens voor 2020 dan de Nachtburgemeester van Groningen: Merlijn Poolman.

Lees meer

Doe mee aan 'Boost je run' en verschijn fit aan de start

20-12-2019

Ben jij al aan het trainen voor de Nacht van Groningen? Meld je aan voor de ‘Boost je run’ training en word in 6 weken klaargestoomd om lachend de finishlijn te halen. Kom maar op met die medaille! Dankzij dit trainingsprogramma ren je op 29 februari goed voorbereid en ontspannen de Nacht van Groningen.

Lees meer
Doe mee aan 'Boost je run' en verschijn fit aan de start

De Nacht van Groningen, het sfeervolste hardloopevenement in het donker is weer geopend!

27-11-2019

Zaterdagavond 29 februari vindt de 19e editie van Nacht van Groningen plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken, waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. Vandaag opent de inschrijving voor het sfeervolle evenement dat door de binnenstad en het Noorderplantsoen loopt.

Lees meer
De Nacht van Groningen, het sfeervolste hardloopevenement in het donker is weer geopend!

Fantastisch, sfeervolle en uitverkochte 18e editie van de Nacht van Groningen

3-3-2019

De Nacht van Groningen, traditioneel het hardloopevenement in het donker, beleefde een sfeervolle en met meer dan 2.000 deelnemers een succesvolle editie. De hoeveelheid deelnemers is tevens een record voor het hardloopevenement. Op de Ossenmarkt was het een gezellig weerzien voor de looptraditie van Groningen die ook dit jaar in maart plaatsvond. Deelnemers liepen met lampjes op het evenemententerrein en over het parcours door de binnenstad.

Lees meer
Fantastisch, sfeervolle en uitverkochte 18e editie van de Nacht van Groningen

Winnaars van 2018 gaan de strijd aan bij 18e editie Nacht van Groningen

28-2-2019

Zaterdagavond vanaf 20.00 uur is het zover: dan vindt de Nacht van Groningen plaats. Start en finish vinden plaats op de Ossenmarkt. Voor dit hardloopevenement in het donker hebben al 1900 lopers zich ingeschreven, een record op de voorgaande edities en er zijn nog een klein aantal startnummers beschikbaar. Onder de deelnemers zijn ook de winnaars van 2018 wederom sterk vertegenwoordigd.

Lees meer
Winnaars van 2018 gaan de strijd aan bij 18e editie Nacht van Groningen

Horeca roept toeschouwers op om deelnemers Nacht van Groningen aan te moedigen

13-2-2019

Op zaterdagavond 2 maart vindt de 18e editie van de Nacht van Groningen plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. 

Lees meer
Horeca roept toeschouwers op om deelnemers Nacht van Groningen aan te moedigen

Nachtburgemeester roept mensen op deel te nemen aan de Nacht van Groningen!

21-1-2019

Zaterdagavond 2 maart vindt de Nacht van Groningen voor de 18e keer plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. En wie kan hier beter een oproep voor doen dan de Nachtburgemeester van Groningen: Merlijn Poolman.

Lees meer
Nachtburgemeester roept mensen op deel te nemen aan de Nacht van Groningen!