De inschrijving is open!

9-11-2017

De inschrijving voor de 17e editie van de Nacht van Groningen is open! Bekijk bij deelnemen wat er bij jouw inschrijving zit inbegrepen en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Veel succes met de voorbereidingen en tot zaterdag 17 maart!

Lees meer
De inschrijving is open!

Nieuwe website online

9-11-2017

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende week wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer
Nieuwe website online

De volgende editie is zaterdag 17 maart 2018

9-11-2017

De 17e editie van de Nacht van Groningen is op zaterdag 17 maart 2018. De inschrijving gaat binnenkort open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten. Na de vele positieve reacties komen donker en sfeerlicht naar voren door het evenement eerder op de loopkalender te laten plaatsvinden. Veel lopers versieren zich met lichtjes om de benen, armen en zelfs in het haar.

Lees meer
De volgende editie