Hardlopen in het donker, met entertainment langs de route!

28-11-2018

Zaterdagavond 2 maart vindt de Nacht van Groningen voor de 18e keer plaats. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken, waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. Vandaag opent de inschrijving voor het sfeervolle evenement, met speciale acties in de decembermaand!

 

Lees meer
Hardlopen in het donker, met entertainment langs de route!

De 18e editie van de Nacht van Groningen

20-11-2018

Goed nieuws! De voorbereidingen voor de 18e editie van de Nacht van Groningen zijn in volle gang. Op 2 maart 2019 gaat het nachtelijk sportevenement plaats vinden. Waarbij opnieuw de Ossenmarkt, in het centrum van Groningen, het decor mag zijn voor de start/finish van alle afstanden. Binnenkort gaan de inschrijvingen open en kunnen de deelnemers zich voorzien van een startnummer. Hou de Facebook en Instagram van de Nacht van Groningen in de gaten voor meer informatie! 

Lees meer
De 18e editie van de Nacht van Groningen

Supporter van Sport zal tijdens de Nacht van Groningen live verslag doen

20-11-2018

De Nacht van Groningen, hét hardloopevenement in het donker door de stad Groningen, gaat voor de komende drie jaar met Univé een samenwerking aan. Univé vindt sporten en bewegen belangrijk en is betrokken bij vele lokale, regionale en landelijke sportevenementen. Zo ontstond ook het contact met de Nacht van Groningen. Univé wil mensen graag in beweging brengen en de Nacht van Groningen is een heel mooi evenement om zowel gevorderde lopers als minder geoefende sporters een aanbod op maat (passende afstand) te bieden. De ambitie van de Nacht van Groningen is om uit te groeien naar een stabiel evenement waar sport én entertainment elkaar prima aanvullen en Univé wil hier graag aan bijdragen. Ook via hun content platform Supporter van Sport, laat Univé graag zien wat er in het hart van de sportsamenleving gebeurt. Supporter van Sport zal ook tijdens de Nacht van Groningen live verslag doen. Kijk je mee?

Lees meer
Supporter van Sport zal tijdens de Nacht van Groningen live verslag doen

Bekijk hier de uitslagen en foto's

17-3-2018

De uitslagen staan nu online! Lees ook ons sfeerverslag en bekijk de foto's in ons Facebook-album. Zie je een bekende? Vergeet niet om hem of haar te taggen.

Lees meer
Bekijk hier de uitslagen en foto's

Team4Mijl sterk vertegenwoordigd bij 17e editie Nacht van Groningen

16-3-2018

Morgenavond vanaf 20.00 uur is het zover: dan vindt de Nacht van Groningen plaats. Start en finish vinden plaats op de Ossenmarkt. Voor dit hardloopevenement in het donker hebben al 1650 lopers zich ingeschreven en er zijn nog startnummers beschikbaar. Onder de deelnemers ook een flink aantal Team 4 Mijl atleten en andere noordelijke toplopers.

Lees meer
Team4Mijl sterk vertegenwoordigd bij 17e editie Nacht van Groningen

Kledingtips voor zaterdag

15-3-2018

  • Plak je tepels af;
  • Smeer de blote gezichtsdelen licht in met een beetje vaseline;
  • Zorg dat je handen warm blijven;
  • Bedek je hoofd met een pet of muts;
  • Drink voldoende tijdens en na de wedstrijd;
  • Ga rustig van start;
  • Drink na de wedstrijd sportdrank of warme thee;
  • Kleed je warm aan na de wedstrijd.

Lees meer
Kledingtips voor zaterdag

Kans maken op een duoticket?

15-3-2018

Doe mee aan de challenge van Hardlopen met Evy en verzamel 5 km. Alle trainingen tot en met volgende vrijdag tellen mee! Dit is hét moment om jouw goede voornemens om meer te bewegen om te zetten in daden. Zet die hardloopschoenen klaar, en start jouw voorbereidingen op dit nachtelijk evenement. Beeld je heel wat mooie verlichting in, lekker ingeduffeld met ademende laagjes sportkledij, hier en daar misschien nog een decoratieve kerstmuts en sfeer - sfeer - sfeer!

Lees meer
Kans maken op een duoticket?

Al 1400 startnummers verkocht voor de 17e editie van de Nacht van Groningen!

7-3-2018

Een week voor de 17e editie van de Nacht van Groningen zijn er al 1400 startnummers verkocht voor de diverse afstanden. Onder de deelnemers zijn Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen en Gerard Kemkers, Performance Manager bij het Topsportzorgcentrum en ook Karin Kienhuis, oud judoka en directeur Alfa College loopt mee. Het hardloop evenement dat op zaterdagavond 17 maart plaatsvindt in de binnenstad van Groningen trekt deelnemers van jong tot oud. Zo blijkt uit de aanmeldingen dat de jongste deelnemer op dit moment 8 jaar is en de oudste loper 72 jaar.

Lees meer
Al 1400 startnummers verkocht voor de 17e editie van de Nacht van Groningen!